Op de praktijkinnovatiebedrijven van Vitalvé laat de voerleverancier zien dat ze het verschil kan maken in ondernemerschap. Dat zeggen Eline Looyé-van Beek en Karin Bekkers, beide werkzaam in het geitenteam van Vitalvé. Tijdens het Nationaal Geiten Event geven zij een workshop met als titel: Geld verdienen met geiten, hoe doe je dat?

Vitalvé is sinds 6 jaar leverancier van mengvoer, grondstoffen, melkpoeder en mineralen en groeit hard in de geitensector. Het geitenteam voorziet geitenhouders van advies en heeft tot doel het rendement van de geitenhouders nog verder te verhogen. Het bedrijf maakt bedrijfsspecifiek voer.

Op meerdere locaties heeft Vitalvé praktijkinnovatiebedrijven waar zij aantoont dat een geitenbedrijf financieel gezond kan draaien. In de workshop vertellen Looyé-van Beek en Bekkers hoe dat gebeurt. De workshop begint op 9 september om 13.30 uur.

Hier vind je meer informatie over het programma van de workshops en symposia tijdens het Nationaal Geiten Event 2023 op 9 september in Zwolle.