Agrifirm is ook in 2022 hoofdsponsor van het Nationaal Geiten Event, net als de mengvoerleverancier dat in voorgaande edities was. Het bedrijf vindt netwerken belangrijk, en ziet daartoe een mooie kans op zaterdag 10 september in de IJsselhallen in Zwolle. 

Tijdens het Nationaal Geiten Event treffen geitenhouders, periferie uit de geitensector en ook de consument elkaar. Een goede plek om te netwerken, vindt Wilbert Leermakers van Agrifirm. “Het Event geeft ons bovendien een mooi podium om te vertellen hoe wij de sector zien, waar wij kansen zien en om te laten weten dat wij een verantwoordelijkheid voelen voor de sector, en dat we die ook nemen.” Leermakers verwijst daarbij naar de projecten rondom de High Welfare Floor, de rosé-bokjes en het VGO-onderzoek waarin Agrifirm een rol vervult. 

Het Nationaal Geiten Event kenmerkt zich door 3 hoofdonderdelen: de Expo, waar in 2018 zestig bedrijven hun producten en diensten exposeerden, het Symposium waar verschillende workshops over actuele thema’s worden gegeven en de Landelijke Geitenkeuring, waar uiteindelijk van vijf verschillende geitenrassen de Nationaal kampioenen worden gekozen en gehuldigd.