G.E.I.T. 2024

Ook tijdens de komende editie van het Nationaal Geiten Event zijn er twee trofeeën te winnen. Er is er een voor de meest inspirerende melkgeitenhouder en een voor de beste innovatie binnen de sector.

Inspirerende geitenhouder

De trofee voor de meest inspirerende melkgeitenhouder is voor de geitenhouder die zijn/haar collega’s heeft weten te prikkelen en motiveren. Dat kan zijn omdat hij een grote omslag in zijn bedrijf heeft gedaan, een buitengewone vaardigheid bezit, buiten de gebaande paden denkt, of een bijzondere bedrijfsvoering heeft. In ieder geval gaat het om iemand die, om welke reden dan ook, een voorbeeld is voor anderen en anderen inspireert.

Innovatief product
De tweede trofee spreekt zijn waardering uit voor een product of dienst dat innovatief en vernieuwend is en een positieve uitwerking heeft op melkgeitenbedrijven. Bedrijven, diensten, verenigingen en organisaties die in  2023/2024 met een innovatie voor de melkgeitensector op de markt zijn gekomen, kunnen worden genomineerd.

Vakjury
Een vakjury beoordeelt alle inzendingen voor beide trofeeën en zal hieruit de winnaars kiezen. De jury bestaat uit Myrthe Maurice – van Eijndhoven, programmaleider DGZK voor het platform Melkgeitenhouderij en beleidsmedewerker bij NGZO, innovatiesocioloog Bart Bremmer, melkgeitenhouder Alexander van der Schans, en Wilma Wolters, redacteur vakblad Geitenhouderij. Tijdens het Nationaal Geiten Event reikt de jury de trofeeën
uit aan de winnaars.

Nomineren

Wilt u een melkgeitenhouder nomineren voor de inspiratie trofee geitenhouder? Klik dan hier

Wilt u een product/project of dienst nomineren? Klik dan hier

Geiten Event Ondernemers Lunch

Bent u beroepsmatig melkgeitenhouder en heeft u meer dan 400 melkgeiten? Dan nodigen wij u graag uit voor de Geiten Event Ondernemers Lunch.

Tijdens deze lunch (11.00 uur tot 12.00 uur) kunt u samen met collega-geitenhouders een lunch nuttigen en de uitreiking van de G.E.I.T. trofeeën bijwonen. Deelname aan de lunch is gratis, u moet zich wel vooraf registreren.

Registeren doet u via de onderstaande link:

Registeren voor de Geiten Event Ondernemers Lunch