Nieuw op Geiten Event: trofeeën te winnen

Tijdens de komende editie van het Nationaal Geiten Event dit najaar zijn voor het eerst twee trofeeën te winnen. Er is er een voor de meest innovatieve melkgeitenhouder en een voor de beste innovatie binnen de sector.

De trofee voor de meest innovatieve melkgeitenhouder spreekt zijn waardering uit voor de geitenhouder die in 2022/2023 een inventieve en grensverleggende oplossing heeft gecreëerd die voor een positief effect op het bedrijf heeft gezorgd. Dit kan gaan om een kleine aanpassing in de bedrijfsvoering maar ook om een grote omslag of zelfs om een vaardigheid. Alles mag, zo lang het maar vernieuwend is, positief heeft uitgepakt en interessant is voor andere geitenhouders.

De tweede trofee die tijdens het Nationaal Geiten Event in 2023 zal worden uitgereikt, is die voor de innovatie die het meest vernieuwend is, een duurzaam karakter heeft en een positieve uitwerking heeft op melkgeitenbedrijven. Bedrijven, diensten, verenigingen en organisaties die in 2022/2023 met een innovatie voor de melkgeitensector op de markt zijn gekomen, kunnen worden genomineerd.

Vakjury

Een vakjury beoordeelt alle inzendingen voor beide trofeeën en zal hieruit de winnaars kiezen. Tijdens het Nationaal Geiten Event worden de trofeeën uitgereikt aan de winnaars. Naast de lof die met het winnen van een trofee gepaard gaat, kunnen de winnaars ook een prijs winnen.

Nomineren

Wilt u een product/project of dienst nomineren? Klik dan hier

Wilt u een melkgeitenhouder nomineren? Klik dan hier